vineri, 2 martie 2018

Doua linguri pe zi si spuneti adio burta!



                Principalul ingredient este hreanul, care are un continut bogat de potasiu, vitaminele B1, B6, C, B2, fosfor, fier si magneziu.
Hreanul accelereaza metabolismul si reduce oboseala.
Ingrediente:
2 lingurite de scortisoara
2 cm de radacina de ghimbir
3 linguri de miere
4 lamai
125 g de hrean proaspat
Preparare:
Se amesteca ghimbirul si hreanul intr-un blender si se adauga sucul de la lamaie. Se mai amesteca in blender inca 3 minute si apoi se adauga mierea si scortisoara. Se amesteca totul pana la omogenizare.
Siropul se pastreaza intr-un borcan si se ia cate o lingura de doua ori pe zi inainte de mese sau inainte de a merge la sala.
Se consuma timp de 21 de zile si se face o pauza de cateva zile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...